Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukamy do ekipy grafika i graczy closed beta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ekipa nuto.pl poszukuje do wspolpracy grafika i graczy ktorzy pomogą sprawdzic serwer przed jego wypuszczeniem.

Wszystkie zainteresowane osoby muszą spełniać poniższe kryteria:

- Wiedzę pozyskaną z gry na serwerach prywatnych Metin2 :)

- Umiejętność zrobienia Zapowiedzi/Prezentacji

- minimum 16 lat

- mikrofon

- TeamSpeak3

- Przesiadywanie dzien w dzien wraz z nowo poznaną ekipą na serwerze głosowym nuto.pl

- Zaangażowania

- Wykonywanie prac w danym terminie

- Sumienność

- Cierpliwość

Oferujemy:

- Świetną zabawę

- Admina serwera TeamSpeak3

- GMa w grze

- Zdobyć dodatkowe doświadczenie

- Gdy już serwer będzie online kilkanaście-kilkadziesiąt procent z Item Shop (zależnie od wykonywanej pracy).

Ogłoszenie napisane krótko a konkretnie.

Proszę zgłaszać ogloszenia mailowo, ponieważ tylko takie będą brane jako poważne oferty. [email protected]  (proszę kopiować, w nazwie jest dwa razy "v")

Lub po prostu wejsc na serwer głosowy TeamSpeak3: nuto.pl  i na Centrum Pomocy po prosić o Ivvana. :)

Opublikowano

Czy doczekam się wreszcie dnia, kiedy ludzie z branży metin2 ( w innych tak nie ma) zrozumieją, że praca grafika to nie bułka z masłem, tylko ciężka, kilkugodzinna, czy nawet kilkudniowa robota nad jednym, teoretycznie głupim projektem, poprzedzona przynajmniej jednym rokiem nauki, by jako tako to wyglądało. Nie, ich tok rozumowania sprowadza się do - posiedź kilkanaście godzin nad projektem dla typka, który w zamian da ci jeszcze więcej roboty, oczywiście nie na twoją, a na jego korzyść. Jest to jednym słowem wyzysk.

Nie polecam. Kiedyś bawiłam się w takie układy. Aktualnie uważam, że to śmieszne, nie warte uwagi żadnego grafika, nawet początkującego.

No chyba, że ktoś ma ciśnienie na posadę GM'a, ale to też źle świadczy o serwerze, że za takie coś oferuje tak ważną funkcję.

Opublikowano

Czy doczekam się wreszcie dnia, kiedy ludzie z branży metin2 ( w innych tak nie ma) zrozumieją, że praca grafika to nie bułka z masłem, tylko ciężka, kilkugodzinna, czy nawet kilkudniowa robota nad jednym, teoretycznie głupim projektem, poprzedzona przynajmniej jednym rokiem nauki, by jako tako to wyglądało. Nie, ich tok rozumowania sprowadza się do - posiedź kilkanaście godzin nad projektem dla typka, który w zamian da ci jeszcze więcej roboty, oczywiście nie na twoją, a na jego korzyść. Jest to jednym słowem wyzysk.

Nie polecam. Kiedyś bawiłam się w takie układy. Aktualnie uważam, że to śmieszne, nie warte uwagi żadnego grafika, nawet początkującego.

No chyba, że ktoś ma ciśnienie na posadę GM'a, ale to też źle świadczy o serwerze, że za takie coś oferuje tak ważną funkcję.

dodaj też to, że screeny trzeba robić samemu + 'układ' prezentacji co daje jakieś 3h +/- , zapomniałbym jeszcze o tym że trzeba oczywiście zrobić sygnaturke i avatar (użyje może jakieś 50 osób gdy będzie grało 1k) + grafika na facebook.

jednym słowem grafik robi wszystko parę dni a wy mu dajecie śmieszną rangę MISTRZA GRY z ograniczonymi prawami? co za bezsens..

wątpię abyście mieli taki spam że trzeba pisać na email, żadną serwerownią czy firmą nie jesteście także spamu nie macie i samo gg wystarczy lub pw tutaj.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Lolz xD Pro elo technikiem możesz zostać w przeciągu pół roku, a pro elo grafikiem nie zostają ludzie którzy nawet całe życie w tym siedzą. Technicy składają pliczki gotowe i wielce im wszystko powinno się należeć. Żeby powstał layout taki lepszy muszę wyciąć rendery które czasami się godzinami wycina, rysować układ i ogólnie tyle serca dać, a tu jakiś gówniarz myśli że graficy to tak odpalają PS i w 15 minut robią layouta i okey, c**j im w dupy. 

WYPIERDALAJ. Ja doceniałem techników, ale teraz już chyba coraz mniej, bo to jest śmieszne ;) 

Szukaj taniej siły roboczej w Chinach, powodzenia. 

Opublikowano

Lolz xD Pro elo technikiem możesz zostać w przeciągu pół roku, a pro elo grafikiem nie zostają ludzie którzy nawet całe życie w tym siedzą. Technicy składają pliczki gotowe i wielce im wszystko powinno się należeć. Żeby powstał layout taki lepszy muszę wyciąć rendery które czasami się godzinami wycina, rysować układ i ogólnie tyle serca dać, a tu jakiś gówniarz myśli że graficy to tak odpalają PS i w 15 minut robią layouta i okey, c**j im w dupy. 

WYPIERDALAJ. Ja doceniałem techników, ale teraz już chyba coraz mniej, bo to jest śmieszne ;)

Szukaj taniej siły roboczej w Chinach, powodzenia. 

Nie nazywaj autora tematu technikiem bo wtedy mnie obrażasz. Nie mam zamiaru być w plebsem na jednym poziomie.

Nie polecam bo autor tematu to złodziej i oszust.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...